Victor (Controller & Business Analyst)

Victor is een ervaren controller die al sinds 1997 bij verschillende bedrijven heeft geholpen om de bedrijfsresultaten en processen te optimaliseren. In 2013 is hij begonnen bij een groothandelaar waarbij hij verantwoordelijk was voor de gehele administratie en controlling activiteiten. Tevens was hij de sparringpartner van het management en gaf hij leiding aan een team van 3 medewerkers. Victor stelde in deze functie de maand- en jaarrapportages op, was verantwoordelijk voor de managementrapportages en de implementatie van een nieuw systeem. In september 2016 besloot Victor de overstap te maken naar een andere organisatie omdat hij toe was aan een nieuwe omgeving. Als Business Controller is hij de sparringpartner van het management en de sales departement. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van managementrapportages, het geven van gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot optimalisatie van bedrijfsprocessen en rendement. Tevens ondersteunt hij verschillende afdelingen bij het opzetten van KPI's, processen en management informatie. Victor voert zijn werkzaamheden met veel plezier uit echter heeft er een reorganisatie plaats gevonden binnen de organisatie. Om deze reden is Victor nu op zoek naar een volgende uitdaging als Controller.

Victor is een sociale man met een proactieve houding. Hij gaat erg doortastend te werk waardoor hij snel nieuwe dingen onder de knie heeft. Hij heeft een goed luisterend oor en helpt graag andere, mede hierom is het heel fijn communiceren met hem. Victor heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij snel verbanden kan leggen en dus ook snel kan schakelen. Hij heeft oog voor details, waardoor zijn analyses scherp en duidelijk zijn. Victor heeft een echte hands-on mentaliteit en deze gecombineerd met zijn expertise en ervaring maakt hem een echte aanwinst.

Victor is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Sparringpartner Sales en het Management;
  • Opstellen managementrapportages;
  • Prepareren Business Warehouse uploads vanuit AS400 en analyseren en opvolgen hiervan;
  • Het geven van gevraagde on ongevraagde adviezen met betrekking tot de optimalisatie van bedrijfsprocessen en rendement;
  • Ondersteunen van afdelingen bij het opzetten van kpi's, processen en management informatie. 

Functie

Controller & Business Analyst

Leeftijd

51

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Fico, BI, Hyperion, As 400, JD Edwards, Excel