Caroline (Controller)

Caroline heeft al veel ervaring opgedaan als hoofd financiële administratie en controller in haar carrière. Na dertig jaar bij de zelfde logistieke dienstverlener te hebben gewerkt is ze in 2011 begonnen bij een andere logistieke dienstverlener als hoofd financiële administratie / controller. In de functie is zij verantwoordelijk voor de correcte en tijdige verloop van de gehele financiële administratie. Caroline geeft hierbij leiding aan een team van drie man en ze is tevens de sparringpartner van het management. Haar voornaamste werkzaamheden zijn het opstellen van maand- en jaarafsluitingen, het voorbereiden en uitvoeren van verschillende fiscale aangiften en het opstellen van budgetten, forecasts en kpi's. Aan de hand van de budgetten en forecasts geeft Caroline ook gevraagd en ongevraagd advies aan het management. Daarnaast houdt Caroline zich bezig met de HR-loonadministratie, de liquiditeitsplanning en het begeleiden van het financiële team bij hun dagelijkse werkzaamheden zoals crediteuren- en debiteurenbeheer. Caroline voert haar werkzaamheden met veel plezier uit echter mist zij stabiliteit bij haar huidige werkgever. Om deze reden is Caroline op zoek naar een volgende uitdaging als controller.

Caroline is een zeer vrolijke en sociale dame met een goed oog voor detail. Omdat zij erg gestructureerd te werk gaat en geen enkel detail over het hoofd mist, ziet Caroline snel verbanden en kan ze snel schakelen. Haar collega's beschrijven haar als collegiaal en betrokken omdat ze graag haar collega's adviseert en helpt wanneer nodig. Caroline is erg loyaal wat blijkt uit het feit dat ze dertig jaar bij de zelfde werkgever heeft doorgebracht. Tevens is Caroline erg ondernemend, zo toont ze veel initiatief en heeft ze onlangs haar post hbo financial controller afgerond.

Caroline heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Aansturen en begeleiden van een team van drie financiële medewerkers; 
 • Sparringpartner van het management;
 • Opstellen van de maand- en jaarafsluitingen;
 • Opstellen van budgetten, forecasts en kpi's;
 • Management gevraagd en ongevraagd adviseren aan de hand van de opgestelde budgetten en forecasts;
 • Liquiditeitsplanning;
 • Voorbereiden en uitvoeren van verschillende fiscale aangiften;
 • HR-loonadministratie;
 • Aansturen van de organisatie op kostenplaatsen, controleren juistheid alle data en verbeteren en inzcihtelijk maken van data; 
 • Onderhouden van Accountview;
 • Begeleiden en ondersteuenen van collega's bij debiteuren- en crediteurenadministratie.

Functie

Controller

Leeftijd

54

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit 4, Excel, Accountview, Roadrunner, Greensuite, LOKET en Qlik view.