Xamira (Assistent logistiek en verkoopadministratie)

Xamira is een dame met 1.5 jaar werkervaring en een bijna afgeronde opleiding Associate Degree Accountancy. Tijdens de opleiding liep ze een aantal maanden stage bij een administratiekantoor waar het zo goed beviel dat ze daar in dienst trad. Ze heeft daar ervaring opgedaan in het verwerken van de inkoop- en  verkoopfacturen, inboeken van de bank- en kasboeken en voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening. Doordat ze graag fulltime wilde werken en dat niet mogelijk was, is ze een nieuwe uitdaging aangegaan in een allround administratieve rol. Doordat ze met zwangerschapsverlof ging en toch weer graag in een financiële rol wil werken is ze op zoek naar een nieuwe baan bij een administratie- of accountantskantoor voor de lange termijn.

Xamira is een vriendelijke en rustige jongedame. Ze werkt accuraat en is een hardwerkende dame. Xamira is een integere en loyale werkneemster die zich graag verder wil ontwikkelen in een financiële rol.  

Xamira is per direct voor 32 - 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Verwerking, bewaking en afhandeling van facturen, inkooporders en creditnota's
  • Planning van de producten
  • Voortgang van het logistieke proces bewaken

Functie

Assistent logistiek en verkoopadministratie

Leeftijd

28

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact online, SAP, Accountview, Excel en Word