Tigro (Assistent Controller)

Tigro is na het behalen van zijn havo en vwo, op jonge leeftijd verhuisd naar Nederland, om zijn ambitie na te streven en carriere te maken. Inmiddels heeft Tigro de studie Finance & Control succesvol afgerond, met een leerzame meewerkstage en afstudeeronderzoek. Op zijn meewerkstage bij een organisatie gericht op scheepsvaart, heeft Tigro een directe schakelstuk gevormt tussen diverse afdelingen en ook tussen de Commercieel Directeur en de Business Controller. Daarnaast hield Tigro zich bezig met het implementeren van overzichten en rapportages in Excel, met betrekking tot de cashflow en investeringsbudgetten. Op zijn afstudeerstage, bij een plaatselijke gemeente, schreef hij een gericht advies voor het minimaliseren van dataverspilling conform AVG wetgeving. Nu is Tigro samen met Extra Talent op zoek naar een starters functie op financieel gebied.

Tigro is een oprechte en vriendelijke jongeman met een doel voor ogen, waar hij bereid is 110% voor te geven. Een voorbeeld is hoe hij heeft besloten op achtien jarige leeftijd, in zijn eentje te verhuizen naar Nederland om te gaan studeren. Dit heeft hij succesvol afgerond. Daarnaast speelde Tigro naast zijn studie, altijd op professioneel niveau honkbal. Deze energie en passie vind je terug op de werkvloer waarin hij altijd bereid is te leren en andere te helpen. Omdat zijn volle focus nu op zijn carrière ligt, behoud hij de sport als hobby. In zijn vrije tijd geeft hij training aan kinderen vanuit een stichting. Met een solide basis aan kennis, ervaring, motivatie en een vriendelijke houding, is hij nu beschikbaar voor een vliegende start.

Tigro heeft een salarisindicatie van €2.750,- per maand op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar voor 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Scriptie Onderwerp: Lean optimalisatie van informatieopslag.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans vloeiend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Ms Office (Excel, Word en Outlook)