Kasper (Assistent credit controller)

Kasper is een jongeman met een afgeronde mbo opleiding Bedrijfsadministratie en een jaar financiële werkervaring. Tijdens zijn opleiding heeft hij twee stages voltooid waarbij hij ondersteunt heeft bij de crediteuren- en debiteurenadministratie. Kasper werkt nu op de debiteurenadministratie waarbij hij voornamelijk de inkomende facturen verwerkt en controleert, bankverificaties verstuurt, betalingsopdrachten aanmaakt en telefonisch contact heeft met de klanten. Het is bij zijn huidige werkgever onduidelijk of hij daar voor de lange termijn kan blijven. Daarom zoekt hij nu een nieuwe uitdaging in een allround financiële rol bij een leuke organisatie.

Kasper is een vriendelijke jongeman. Hij praat rustig en beheerst, waardoor hij prettig is in zijn communicatie. Hij is een echte teamplayer die collegialiteit belangrijk vindt. Hij werkt nauwkeurig waardoor hij ervoor zorgt dat de administratie op orde is. Wanneer hij bij een organisatie kan werken waar hij zich verder kan ontwikkelen is hij een leuke collega voor de lange termijn.

Kasper is per direct beschikbaar (bespreekbaar) voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Inkomende facturen controleren op volledigheid
  • Betalingsopdrachten aanmaken en controleren
  • Excel betalingen exporteren naar SAP
  • Versturen van bank verificaties 
  • Toevoegen van bankrekeningnummers 
  • Acces online betalingen verrichten
  • Betaalbewijzen opvragen

Functie

Assistent credit controller

Leeftijd

24

Woonplaats

Zoetermeer

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, SAP, Excel en Word