Khalid (Financieel Medewerker)

Khalid is in het bezit van een afgeronde mbo4-opleiding ’Bedrijfsadministrateur’ en heeft daarbij 3 jaar ervaring opgebouwd binnen de financiele wereld. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen, controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, assisteren in het maken van maand- en jaarrapportages, bankmutaties verwerken en het zijn van het eerste aanspreekpunt voor debiteuren. Khalid merkt dat er weinig doorgroeimogelijkheden meer zijn bij zijn huidige werkgever. Om deze reden is Khalid op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn ambities en affiniteit met de financiën kan toepassen. Het liefst ziet hij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker met de mogelijkheid om door te groeien naar (Assistent) Controller.

Khalid is op mij overgekomen als een rustige jongeman met een passie voor cijfers. Hij weet makkelijk op verschillende niveaus te schakelen en past zichzelf snel aan in een nieuwe omgeving. Zo weet hij nieuwe kennis en systemen snel eigen te maken. Khalid wil zichzelf graag blijven ontwikkelen en waar mogelijk volgt hij dan ook graag trainingen of cursussen.

Khalid heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Urenregistratie van detachanten controleren;
  • In- en verkoopfacturen opstellen, controleren en verwerken;
  • Bankboekingen uitvoeren;
  • Verzorgen van debiteurenadministratie;
  • Stamgegevens invoeren en/of deze wijzigen;
  • Bankmutaties verwerken.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Word, MS Excel, MS Powerpoint