Zerrin (Administrateur Kwaliteit & Control)

Zerrin is een dame met een afgeronde WO opleiding Business Administration en 12 jaar financiële werkervaring. Wanneer zij de master opleiding heeft afgerond gaat ze in Nederland werken bij een Accountantskantoor. Ze heeft ervaring opgedaan in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de fiscale aangiftes, IB, VPB, OB, LB en ICP. Ook deed ze de gesprekken met de klanten en begeleidde de Assistent Accountants. Ze werk nu bij een groot ziekenhuis waar ze de grootboekrekeningen en de materiele vaste activa controleert. Ze heeft het hier niet naar haar zin en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Controller.  
Zerrin is een vriendelijke dame. Ze praat rustig en beheerst, dat er voor zorgt dat ze een prettige gesprekspartner is. Zerrin werkt accuraat, georganiseerd en stopt niet voor dat ze haar doelstellingen heeft behaald.
Zerrin heeft twee maanden opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Controleren van grootboekrekeningen
  • Nieuwe projecten van de materiële vaste activa up-to-date houden
  • Verwerken van de onderhanden werken
  • Splitsen van facturen

Functie

Administrateur Kwaliteit & Control

Leeftijd

37

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Engels en Turks goed in woord en geschrift. Nederlands voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

.