Harry (Financieel Medewerker)

Harry is een zeer ervaren en bekwame man in de Financiën, hij heeft zichzelf na zijn opleiding Bedrijfseconomie en Bedrijfsadministratie in het verleden continu opgewerkt door middel van verschillende opleidingen en zijn financiële kwaliteiten. Zo is hij ooit begonnen als Financieel Medewerker en is hij inmiddels uitgegroeid tot Financieel Manager. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen eenmanszaak gehad in de Assurantiën. Bij zijn laatste werkgever heeft hij de volledige financiële administratie opgezet door middel van verschillende boekhoudprogramma’s. Mede hierdoor heeft het bedrijf in de loop van de jaren een flinke groei doorgemaakt. Als Manager Finance was Harryverantwoordelijk voor het boeken van bankafschriften, in- en verkoopfacturen en loonjournaalposten en afschrijvingen. Hij voerde correcties via memoriaal, controleerde tussenrekeningen, deed de btw-aangifte bij de belasting en bewaakte de debiteuren- en crediteurenafhandeling. Ook stelde Harry de maandrapportages, begrotingen op en leverde hij stukken aan de accountants voor het opstellen van de jaarrekeningen. Tot slot gaf hij leiding aan twee financieel medewerkers omtrent het invoeren van financiële gegevens echter liggen hier niet zijn ambities bij een volgende baan. Harry is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn nauwkeurigheid in kwijt kan.

Harry is een echte winnaar en is gedreven in zijn werkveld. Zo heeft hij zich altijd willen opwerken en heeft hij zijn eigen zaak gehad. Hij is leergierig en stressbestendig, zo staat hij altijd open om nieuwe systemen en nieuwe manieren van werken te leren en zorgt hij dat hij zijn deadlines altijd haalt. Harry is positief van karakter en collegiaal ingesteld, hij werkt graag in een hecht team. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan centraal in het werk wat hij aflevert. Verder is hij zelfstandig en helpt hij zijn collega’s graag met zijn financiële kennis.

Harry heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur en is per direct beschikbaar. Bij voorkeur werkt hij 38 uur per week.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de inrichting, doorontwikkeling en uitvoering van de financiële administratie. Tevens leidinggevende van 2 financieel medewerkers omtrent het invoeren van financiële gegevens.

Concrete werkzaamheden:
  • Boeken bankafschriften;
  • Boeken in- en verkoopfacturen;
  • Boeken loonjournaalpost;
  • Boeken afschrijvingen en correcties via memoriaal;
  • Controle tussenrekeningen;
  • BTW aangifte belastingen;
  • Debiteuren- en crediteurenbewaking;
  • Opstellen maandrapportage, begroting, jaarrekening;
  • Alle overige financiële werkzaamheden.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

53

Woonplaats

Giessen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, moedertaal. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ANVA (assurantiesysteem), Accountview, Snelstart, Twinfield, Microsoft Office