Kavita (Boekhouder)

Kavita is een dame met een afgeronde Mbo-opleiding Bedrijfsadministratie en 10 jaar financiële werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren in verschillende financiële rollen gewerkt, waardoor ze een echte allrounder is. Ze heeft ervaring opgedaan in de facturatie, bankmutaties, het debiteurenbeheer en de salarisadministratie. De afgelopen 3 jaar werkt ze als Assistent Accountant, waarbij ze zorgt voor het samenstellen van de jaarrekeningen, het verzorgen van de BTW aangiftes en het verwerken van de administraties. Kavita zou nu graag een nieuwe uitdaging willen aangaan binnen het bedrijfsleven in een allround financiële rol.

Kavita is een vriendelijke en spontane dame. Ze is een betrouwbare medewerkster die gestructureerd en secuur te werk gaat. Ze kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wanneer ze bij een organisatie in een allround financiele rol kan werken, is zij een collega voor de lange termijn.

Kavita heeft een maand opzegtermijn (in overleg) en is voor 32 – 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.100,- euro bruto per maand op basis van fulltime.

 

Werkzaamheden

  • Samenstellen van de jaarrekening voor diverse eenmanszaken en MKB organisaties
  • Verzorgen van de BTW aangiftes 
  • Boeken en coderen van de inkoop- en verkoopfacturen
  • Boeken en controleren van de kas/contante betalingen en omzet/contante ontvangsten  
  • Bankverrichtingen uitvoeren

Functie

Boekhouder

Leeftijd

44

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Indonesisch voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, Oracle, Davi Account, Excel en Word