Julia (Financieel Medewerker)

Julia is een dame met een aantal jaren werkervaring met de financiële administratie. Voor dat zij in een financiële rol terecht kwam, heeft zij een eigen bedrijf gehad. Hier deed zij alle werkzaamheden die bij de bedrijfsvoering hoorde, zoals administratie, verkoop en klantenservice. Nadat zij haar bedrijf heeft verkocht heeft ze de afgelopen twee jaar in een financieel administratieve rol gewerkt. Ze heeft hier ervaring opgedaan in het verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen en het debiteurenbeheer. Julia heeft nu een tijdelijke opdracht waardoor ze vanaf april op zoek is naar een nieuwe uitdaging als financieel medewerker.

Julia is direct en open in haar communicatie, waardoor je meteen weet wat je aan haar hebt. Ze komt het beste tot haar recht bij een organisatie waar collegialiteit en een informele sfeer belangrijk zijn. Wanneer zij in een allround financiële rol kan werken, is zij een collega voor de lange termijn.

Julia is vanaf april per direct voor 32-40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de facturatie
  • Ondersteunende werkzaamheden voor het debiteurenbeheer
  • Ondersteunen bij procesoptimalisaties 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

35

Woonplaats

Zwijndrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact online, Excel en Word