Will (Assistent Controller)

Na het behalen van zijn mbo 4 (in drie in plaats van vier jaar) heeft Will zijn hbo diploma Bedrijfskunde behaald. Een brede opleiding, evenals zijn werkervaring. Door bij een aantal verschillende werkgevers verschillende rollen ingevuld te hebben kan Will spreken van een brede ervaring. Van het klantvriendelijk te woord staan van klanten en leveranciers en het beheren van het bank- en grootboek tot het zelfstandig verwerken van internationale btw aangiftes en het controleren van de algehele administratie. Met deze brede ervaringen op zak is Will momenteel op zoek naar een functie als Allround Financieel Medewerker of Assistent Controller.

Will is een sociale man die graag onder de mensen is. Hij voelt zich als een vis in het water als hij kan sparren met collega's of dingen van collega's kan leren. Als de ware teamspeler die hij is, maakt hij graag tijd vrij om op zijn beurt collega's te helpen waar hij kan. Hij legt graag zijn eigen werk even stil om tijd te maken voor collega's. "Samen werken naar een doel is leuker dan alleen" aldus Will. Ook zijn flexibiliteit komt hierin naar voren. Hoewel Will van nature planmatig en gestructureerd werkt is het geen probleem om ad-hoc opdrachten uit te moeten voeren of collega's te helpen. Will is een man van feiten. Hij analyseert graag cijfers en resultaten zodat hij kan spreken uit kennis van feiten. Wanneer iets hem niet direct duidelijk is duikt hij graag in de materie ter verduidelijking. Het is erg belangrijk voor Will om een breed takenpakket te hebben en zich niet te specialiseren in één bepaalde taak of rol. Als generalist geniet hij ervan om zich in de breedte te ontwikkelen en treedt hij graag buiten het vertrouwde om grenzen te verleggen.

Will heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand, op basis van 40 uur en is vanaf 1 april 2020 per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week.

 

Werkzaamheden

12-2017 tot heden, Assistant Financial Controller
 • Controleren van in- en verkoopfacturen, kostenplaatsen, balansposten, interne doorbelastingen en andere financieel administratieve processen;
 • Grootboekbeheer;
 • Voorbereidingen maandafsluitingen;
 • Activabeheer;
 • Diverse internationale btw aangiftes (Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Hongarije, Zuid-Afrika, Dubai);
 • Analyseren van maandcijfers, rapporteren van bevindingen aan teamleiders;
 • Verdere voorbereidende (ad-hoc) werkzaamheden voor Business Controller.
12-2016 tot 11-2017, Purchase Administration
 • Controleren en verwerken van inkoopfacturen (selfbillings);
 • Telefonisch en per mail contact onderhouden met leveranciers;
 • Beheer, registratie en verwerking van tankpassen;
 • Ondersteuning bieden aan inkoopafdeling.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

30

Woonplaats

Uden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits.

Computervaardigheden

Exact, MS Dynamics, ANVA, MS Office (Word, Outlook, Excel uitgebreid).