Marinka (Medewerker Personeel & Salarisadministratie)

Marinka is een dame met een afgeronde hbo-opleiding Personeel & Arbeid en ruim 8 jaar werkervaring. Het is indrukwekkend te noemen dat ze al zoveel allround ervaring heeft opgedaan op haar leeftijd. Ze heeft veel ervaring opgedaan binnen de personeel- en salarisadministratie en de financiële administratie. Marinka heeft ervaring met diverse CAO’s, omdat ze binnen de Accountancy en arbeidsbemiddeling heeft gewerkt. Bij haar huidige werkgever zorgt ze ook nog voor de facturatie, betalingen en de banken boeken. Door de groei van haar huidige werkgever komt de focus van Marinka steeds meer op de salarisadministratie te liggen. Ze wil graag een combinatiefunctie behouden en staat daarom open voor een nieuwe uitdaging.

Marinka is een vriendelijke dame. Ze is betrouwbaar en georganiseerd, waardoor ze voor een kloppende administratie zorgt. Marinka is analytisch sterk, wat ervoor zorgt dat ze procesmatig kan denken en ze het ook leuk vindt om dit te optimaliseren.

Marinka heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32-36 uur per week. Salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Het opzetten, onderhouden en uitvoeren van de Personeelsadministratie, Salarisadministratie, Pensioenenadministratie, Loonaangifte en Ziekteverzuim 
  • Het ondersteunen, begeleiden en adviseren en informeren van de collega's en professionals op het gebied van HRM, arbeidsrecht, CAO's en ziekteverzuim
  • Verzorgen van de facturatie, boeken van de banken en het klaarzetten van de betalingen

Functie

Medewerker Personeel & Salarisadministratie

Leeftijd

30

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

.