Lisa (Junior assistent-controller)

Lisa heeft in januari 2019 haar bachelor bedrijfseconomie afgerond waarna ze aan de slag is gegaan bij communicatiebureau als financieel administratief medewerkster. Hier was Lisa verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast was Lisa hier verantwoordelijk voor de verwerking van de kwartaalrapportages, het voorbereiden van de betalingen en de bankboekingen. Omdat de vestiging waar Lisa werkzaam was ging verhuizen en de reisafstand te lang werd daardoor voor Lisa, heeft zij de overstap gemaakt naar een payroll organisatie waar zij aan de slag is gegaan als junior assistent controller. Hier is Lisa verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie, de periodieke afsluitingen en controles en de btw-aangiften. Tevens is Lisa hier verantwoordelijk voor het bijhouden van de liquiditeitsprognoses, het inboeken en verwerken van facturen en het autoriseren van betalingen. Lisa voert haar werkzaamheden met veel plezier uit, echter vindt zij hier niet meer de uitdaging die zij zoekt. Om deze reden is Lisa op zoek naar een volgende uitdaging als Assistent Controller. 

Lisa is een sociale en representatieve jongedame die door haar collega's wordt omschreven als collegiaal. Buiten dat ze graag anderen helpt vindt ze het ook leuk om met haar collega's dingen te ondernemen. Lisa is erg leergierig en wilt zichzelf altijd blijven ontwikkelen. Bij haar huidige werkgever heeft Lisa handleidingen voor haar zelf opgesteld om zo haar werk tijdig en correct te kunnen uitvoeren, hierin zie je terug dat ze altijd erg gestructureerd te werk gaat. Lisa kan zaken zowel met een helikopter view bekijken als in de details treden, ze voelt erg goed aan in welke situatie ze welke aanpak moet gebruiken. Hierdoor legt ze snel verbanden en levert ze altijd werk van hoge kwaliteit af.

Lisa heeft één maand opzegtermijn en is voor 36 uur per week beschikbaar, haar salarisindicatie is € 2.600,- op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • crediteurenadministratie;
  • inlezen en verwerken van facturen; 
  • periodieke afsluiting en controles;
  • btw-aangifte;
  • autoriseren van betalingen;
  • financiële borging en optimalisatie van processen;
  • ad-hoc werkzaamheden 

Functie

Junior assistent-controller

Leeftijd

22

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Excel, Unit 4, Exact Online, D-Basics, Microsoft Navision