Mirthe (Financieel Medewerker)

Mirthe is een Allround Financieel Administratief Medewerker, met ontzettend veel ervaring. Omdat zij ervoor heeft gekozen om gedurende haar loopbaan carrière, vaak tijdelijke projecten te draaien, heeft zij zich enorm breed kunnen oriënteren. Zij weet dus goed hoe de financiële administratie gevoerd wordt bij verschillende organisaties en branches. Daarnaast heeft zij bij de ene klus gefocust op het reduceren van het debiteuren portfolio en bij de ander op efficiënter inrichten van het crediteuren proces. Omdat zij nu graag vastigheid heeft, is zij samen met Extra Talent op zoek naar een mooie vaste baan op financieel administratief gebied.

Mirthe is erg vriendelijk en direct in de communicatie. Met haar gezellige en hard werkend Brabantse mentaliteit, heeft zij nooit moeite gehad met nieuwe projecten vinden. Ook weet zij zichzelf snel te settelen binnen een nieuwe organisatie en teams aan collega's. Dit komt mede door haar vele jaren kennis omtrent de financiële administratie, maar ook door haar vriendelijke houding en haar eerlijke manier van communiceren. Een voorbeeld is hoe Mirthe, haar voormalige collega's waar zij goed mee op trok, erop wees, niet te roddelen over andere collega's achter hun rug om. 

Mirthe heeft een salarisindicatie van € 2.500,- op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. 
 

Werkzaamheden

  • Versturen van aanmaningen naar debiteuren; 
  • Na bellen en mailen van debiteuren; 
  • Het oplossen van disputen.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

57

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

iMuis, Snelstart, Raam, Afas profit, SAP, Pro-Active, Brickx, JDE, MA!N MS Word en Excel