Arthur (Financieel Medewerker)

Arthur is na het behalen van zijn Praktijk Diploma Boekhouden, direct aan de slag gegaan bij een grote retail organisatie als Financieel Medewerker. Hier heeft hij dan ook 17 jaar van zijn carrière gewerkt. Zijn werkzaamheden varieerde tussen het beheren van de crediteuren en debiteuren, tot aan het controleren van diverse grootboekposten en het opstellen van management rapportages. Vanwege zijn ontwikkeling is met Arthur een plan opgesteld waarbij hij door zou groeien naar Assistent Controller. Vanwege de gezondheid van het bedrijf, wat uiteindelijk uitliep tot een faillissement, is dit plan niet doorgegaan. Waarna Arthur een tijdelijk project van een jaar heeft verricht, als Senior Accounting Medewerker. Omdat dit nu ten einde loopt, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging op de financiële administratie. 

Arthur is een loyale werknemer, die vanuit zijn passie voor cijfers en getallen graag met de financiën bezig is. Hij hecht hoge waarde aan zijn omgeving en is hierdoor altijd erg betrokken bij zijn werkgever. Hetgeen reden, dat hij op natuurlijke wijze meer verantwoordelijkheden naar zich toe trekt. Dit zie je terug in de veelal jaren dat hij heeft gewerkt voor zijn voormalige werkgever en in de doorgroeimogelijkheden die zij hem boden. Naast dat hij zijn expertise benut in zijn loopbaancarrière, fungeert hij in zijn vrije tijd ook als penningmeester. Dit doet hij bij een maatschappelijke instantie, waar hij nauw betrokken is. 

Arthur heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Beoordelen en inscannen van binnenkomende poststukken; 
  • Beheren van de crediteuren en debiteuren; 
  • Verwerken van de journaalposten; 
  • Controleren en verwerken van personeelsdeclaratie; 
  • Archiveren en beheren van de administratieve stukken; 
  • Afhandelen van klantvragen zowel intern als extern. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

42

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Navision, Finall, ACA Classics en Ms Office (Excel, Word en Outlook)