Daniel (Junior Assistant Audit)

Daniel is na het behalen van zijn gymnasium begonnen aan een bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden. Na ruim twee jaar kwam Daniel er achter dat hij toch meer affiniteit had met de financiële branche en daarom heeft hij toen de overstap gemaakt naar de bachelor Accountancy. Daniel verwacht in 2022 deze bachelor af te ronden. Naast dat hij zich bezig houdt met zijn studie is Daniel sinds september 2019 werkzaam bij een accountancy kantoor als assistent accountant controlepraktijk. Hij is hier verantwoordelijk voor diverse controles zoals interne controles, omzet controles en jaarrekening controles. Daarnaast onderhoudt hij het klantcontact en gaat hij ook veel bij klanten op bezoek. Daniel voert zijn werkzaamheden met veel plezier uit, echter mist hij begeleiding bij zijn huidige werkgever. Mede om deze reden en het feit dat Daniel graag ergens voor langere tijd aan de slag zou willen gaan is hij nu op zoek naar een volgende uitdaging als assistent accountant controlepraktijk. 

Daniel is een sociale jongeman die erg analytisch is ingesteld. Hij vindt het belangrijk om de gedachte achter de cijfers te snappen en hij legt snel verbanden. Daniel neemt snel initiatief en hij vindt het dan ook leuk om mee te denken met een organisatie. Hij denkt in oplossingen en niet in problemen. Daarnaast is Daniel erg flexibel en heeft hij geen 9 tot 5 mentaliteit. Hij is stressbestendig en collegiaal. Daniel werkt graag in teamverband en hij vindt het leuk om anderen te helpen.

Daniel heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur per week in verband met zijn studie. Zijn salarisindicatie is € 2.300,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Diverse controles uitvoeren zoals interne controles, omzet controles en jaarrekening controles. Daarnaast het onderhouden van klantcontact en het bezoeken van diverse klanten. Heeft zowel Duitse als Nederlandse klanten.

Functie

Junior Assistant Audit

Leeftijd

22

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

Excel en Exact Online