Evi (Business Analist)

Evi is een ervaren Business Analist met meer dan tien jaar ervaring. Momenteel is Evi werkzaam voor een groothandelaar gespecialiseerd in retail. Hier is Evi de verbindende schakel tussen ICT en de Business en ze houdt zich voornamelijk bezig met het verder uitbouwen van rapportages naar behoeven van de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Daarnaast is Evi eindverantwoordelijk voor het inrichten van de BI Power tool ter efficiency van de sales organisatie, e-commerce, operations en analyses hiervan. Voordat Evi aan de slag is gegaan bij haar huidige werkgever is zij tien jaar werkzaam geweest voor een marktonderzoek bureau. Hier heeft Evi onderzoek gedaan naar de consumenten bestedingen binnen de mode branche. Onder Evi haar klanten vielen meerdere grote warenhuizen waar zij diverse marktrapportages voor op stelde. Ze hield zich voornamelijk bezig met trendontwikkelingen, concurrentieanalyses, ontwikkeling van marktaandelen en prijsanalyses. Evi heeft haar werkzaamheden altijd met veel plezier uitgevoerd, echter mist zij nu de structuur en het teamgevoel binnen haar huidige werkgever. Om deze reden is Evi op zoek naar een volgende uitdaging als Business Analist voor 32 uur per week. 

Evi is een rustige maar sociale dame die erg betrouwbaar en loyaal is. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Evi en ze weet altijd de rust in een groep te bewaren. Dit maakt haar een prettige gesprekspartner. Doordat ze zich goed kan inlever in anderen en erg behulpzaam is wordt ze door haar collega's omschreven als collegiaal. Evi bekijkt altijd eerst het gehele plaatje waarna ze zich focust op de details. Door deze aanpak weet zij altijd snel verbanden te leggen en kan ze snel schakelen. Kwaliteit vindt Evi erg belangrijk daarom gaat zij altijd erg secuur en nauwkeurig te werk. Door Evi haar neutrale houding weet ze altijd goed mensen of afdelingen aan elkaar te binden. Ze komt daarnaast altijd haar afspraken na en geeft altijd de volle honderd procent voor een organisatie, een teamplayer waar je echt op aan kunt. Met haar hands-on mentaliteit, expertise en ervaring is Evi een echte aanwinst. 

Evi heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto op basis van 32 uur per week. 
 

Werkzaamheden

  • verantwoordelijk voor het inrichten van de Power BI tool ter efficiency en ondersteuning van de sales organisatie, e-commerce, operations en analyses hiervan;
  • ondersteuning e-commerce team met betrekking tot analyses;
  • schakel tussen ict en de organisatie;
  • opzetten van een crm systeem;
  • commerciële budgetten voor 2019 en 2020 gecoordineerd. 

Functie

Business Analist

Leeftijd

36

Woonplaats

Ulvenhout

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Excel en Power BI