Ryan (Business Controller)

Ryan heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de financiële branche als Controller. Momenteel is hij werkzaam als Business Controller bij een groothandel. Hier is Ryan verantwoordelijk voor de gehele planning en control cyclus van de e-commerce divisie. Onder zijn werkzaamheden vallen de maandafsluiting, het opstellen van de budgetten, forecasts en diverse (management) rapportages. Tevens is Ryan verantwoordelijk voor het herinrichten van het gehele facturatie proces. Hij fungeert als de sparringpartner van het managementteam en houdt zich onder meer bezig met het optimaliseren van processen. Daarnaast ondersteund Ryan bij de interne en externe audits. Omdat Ryan niet geheel op zijn plek zit binnen de organisatie, staat hij open voor een volgende stap als Business Controller.

Ryan is een sociale man die echt mee denkt met een organisatie. Hij is erg oplossingsgericht en procesmatig ingesteld. Zo heeft hij drie nieuwe modules geprogrammeerd in Dynamics en denkt hij altijd 'out of the box' om processen te optimaliseren en te versnellen. Communicatief is Ryan erg sterk. Hij kan makkelijk tussen diverse afdelingen schakelen en hij weet duidelijk zaken uit te leggen op verschillende managementniveaus. Ryan is erg analytisch ingesteld en hij weet cijfers altijd duidelijk te vertalen naar analyses. Ryan kijkt altijd eerst naar het globale plaatje, waarna hij in zoomt op de belangrijke details. Door deze aanpak legt hij snel verbanden. Met zijn hands-on mentaliteit, ervaring en expertise is Ryan een echte aanwinst. 

Ryan heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor gehele planning & control cyclus. van E-commerce divisie (o.a. maandafsluiting, budget, forecast, reporting);
  • Diverse managementrapportages opstellen en voorzien van toelichting;
  • Sparringspartner voor het Management Team;
  • Optimaliseren interne processen;
  • Gatekeeper B2B orders;
  • Ondersteunen bij interne en externe audits;
  • facturatieproces opnieuw inrichten en automatiseren.

Functie

Business Controller

Leeftijd

30

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Excel, SAP, Dynamics, Oracle, PowerBI en JD Edwards