Tamara (Financieel Medewerker)

Tamara heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de debiteurenadministratie bij diverse bedrijven. Momenteel is zij werkzaam bij een incassobureau. Hier is Tamara verantwoordelijk voor het inrichten en opzetten van de financiële administratie van een tweetal klanten. Daarnaast heeft Tamara voor deze klanten de bedrijfsprocessen in kaart gebracht. Tamara is tevens verantwoordelijk voor verwerken van de bankafschriften, klaarzetten van de incassobatches, correctieboekingen en afboekingen verzorgen. Tamara houdt zich ook bezig met het aanleveren van de maand- , kwartaal- en jaarafsluiting en het klantcontact onderhouden. Alhoewel zij haar werkzaamheden met veel plezier uitvoert, heeft zij geen klik met haar huidige werkgever. Om deze reden staat Tamara open voor een volgende uitdaging als Debiteurenbeheerder. 

Tamara is een sociale dame die door haar collega's wordt omschreven als betrokken, behulpzaam en een harde werker. Ze is erg leergierig en ze vindt het belangrijk om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Ze maakt nieuwe dingen snel eigen en heeft een flexibele houding. Tamara ziet geen enkel detail over het hoofd waardoor ze altijd werk van hoge kwaliteit af levert. Ze is erg ondernemend en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Tamara heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • bijdrage geleverd aan het inrichten en opzetten van de financiële administratie;
  • testen van verschillende test scenario’s in SAP GUI en Onguard;
  • bedrijfsprocessen in kaart gebracht;
  • dagelijks inlezen en verwerken van de bankafschriften, het verzorgen van SEPA-mandaten. Klaarzetten van incassobatches en uitvoeren van excasso;
  • correctieboekingen en afboekingen verzorgen;
  • aanleveren rapportage voor de maand, kwartaal en jaarafsluiting.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Hilversum

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

SAP, Excel, Exact Online, Exact Financials, AFAS