Meike (Financieel Medewerker)

Meike is een welbespraakte, hardwerkende en leuke dame om in uw team te hebben. Als het gaat om het nemen van initiatief, dan staat Meike vooraan in de rij. Zo heeft ze bij haar vorige werkgevers verschillende boekhoudingen en processen succesvol gedigitaliseerd, op eigen initiatief.

Meike werkt sinds 2010 als Financieel Administratief Medewerkster. Ze heeft bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken kunnen nemen. Daar heeft ze ervaring opgedaan met de facturatie van debiteuren, het verwerken van inkooporders en bankmutaties. Ook is ze een kanjer aan de telefoon. Ze heeft veel ervaring met telefonisch contact met klanten over onder andere financiële vraagstukken. 

Meike heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift. Ze is handig met verschillende boekhoudkundige pakketten en is uiteraard ook ervaren met Excel, Word en Outlook. Meike is een zelfstandige dame die secuur te werk gaat. Ze werkt ook goed in teamverband, omdat ze veel waarde hecht aan een hecht team.  

Meike heeft een salarisindicatie van € 2.750,- op basis van een 40-urige werkweek. Ze is fulltime (40 uur) beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. 
 

Werkzaamheden

  • Verwerken van de weegbonnen
  • Betalingen klaarzetten
  • Verwerken van wekelijkse voorraad lijsten
  • Horizontaal toezicht (interne controle vanaf het moment dat materiaal binnenkomt/weggaat tot de inkomende/uitgaande betaling)
  • Weegbrug diensten (in- en uitwegen vrachtwagens en zorgen voor correcte keuringen/weegbonnen
  • Debiteurenbeheer (bij mijn functioneringsgesprek te horen gekregen dat ik deze taak erbij ga krijgen)

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Computervaardigheden

Dias, Commence Boekhoud programma’s, Exact, Exact Globe, Cash, Profit, Accountview, KING, Navision