Mert (Financieel Medewerker)

Mert heeft zijn Bedrijfseconomie op hbo-niveau afgerond en heeft vervolgens zijn loopbaan voortgezet bij grote en kleine organisaties waar hij verantwoordelijk is geweest voor het coderen, verwerken en controleren van de gehele administratie. De afgelopen twintig jaar heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zelfstandig financieel administrateur. Het inboeken van facturen, het contacteren van debiteuren, het verzorgen van de aangiften en het verwerken van de bank en kas is voor hem geen probleem. Momenteel is Mert opzoek naar een werkgever om daar aan de slag te gaan als Financieel Medewerker.

Mert is een rustige man en is daarnaast analytisch en cijfermatig sterk. Door deze eigenschappen ziet Mert elk detail. Daarnaast is hij een vrolijke, spontane vader van twee kinderen die goed weet waar hij naar opzoek is. Hij is doelgericht en een echte doorzetter die ook mee denkt met het belang van het bedrijf.

Mert is per direct beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Het opzetten van boekhouding in Excel;
  • Verwerken van nota's en de ontvangsten in de administratie;
  • Implementeren van Moneybird en advies geven over optimalisatie;
  • Controleren van ingevoerde administratie. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

44

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels, Nederlands, Duits, Turks

Computervaardigheden

-Word, Exel, Exact Online, Minox Dos 7.5, Minox voor Windows, Vips financieel, FMS