Fabian (Medewerker Finance)

Fabian heeft 37 jaar ervaring in de finance. In 2001 is Fabian als financieel medewerker & salarisadministrateur aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor in Rijswijk. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Naast het inboeken van in- en verkoop facturen was hij ook verantwoordelijk voor de maand, kwartaal en jaarafsluiting, het verzorgen van de BTW aangiftes, de maandelijkse balans en resultatenrekening controles en het opstellen van managementrapportages betreft omzet, urenregistratie debiteuren- en crediteurenpositie en winstverwachting. Daarnaast was Fabian verantwoordelijk voor de salarisadministratie en faillissement dossiers. Wegens een reorganisatie is zijn functie komen te vervallen. Daardoor is hij samen met ons opzoek naar een nieuwe uitdaging waar hij de komende jaren zijn passie voor financiën kan voortzetten.

Fabian is een vriendelijke, hardwerkende man met een probleemoplossend vermogen. Ook heeft Fabian een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Binnen zijn functie heeft Fabian het archief gedigitaliseerd en zo compleet mogelijk gemaakt om het werk voor hem, de accountants en zijn collega’s te vergemakkelijken. Naast het financiële aspect van zijn werk vind Fabian een goede werksfeer en direct contact met verschillende collega’s en korte lijntjes binnen een organisatie belangrijk.

Fabian is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Het afletteren van verschillende bankrekeningen;
  • Opschonen en corrigeren van de tussenrekeningen;
  • Het opstellen van de jaarrekening;
  • Vraagbaak voor alle mutaties op de afdeling Grootboek en Team Audit.
  • Het digitaal boeken, verwerken, registreren van facturen (via Kofax) 
  • Zorg dragen voor een tijdige goedkeuring en betaling van inkomende facturen.

Functie

Medewerker Finance

Leeftijd

60

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en duits goed in woord en schrift

Computervaardigheden

Oracla, JD Edwards, Office 365, Exact Globe, Informer, Exact online, NMBRS, Twinfield, Basecone