Amara (Financieel Medewerker)

Amara heeft de afgelopen twaalf jaar gewerkt op verschillende financiële afdelingen en heeft zich dan ook ontwikkeld tot een ware duizendpoot binnen de financiën. Momenteel is zij verantwoordelijk voor drie administraties waarbij zij zich onder andere bezig houdt met de dagelijkse administratieve werkzaamheden, opmaken van belastingaangifte, opstellen van rapportages en assisteren bij de jaarrekening. Zichzelf blijven ontwikkelen en uitdagen staat hoog op haar lijstje. Omdat ze in haar huidige werkomgeving niet meer het gevoel heeft dat zij of verder kan groeien of zichzelf kan zijn is zij nu opzoek naar een informele omgeving waar zij dit wel kan. Amara staat open voor een rol als Financieel Administratief Medewerker of Assistent Controller

Amara is een enthousiaste, open dame. Ze is communicatief sterk, doordat zij goed weet wat zij wilt. Hierbij gaat zij dan ook doelgericht te werk doordat zij weet wat ze voor iemand kan betekenen. Amara is accuraat en betrouwbaar in haar werk doordat zij gemaakte afspraken nakomt en zorgt dat zij haar verantwoordelijkheden goed oppakt. Ook past Amara zich snel aan aan een nieuwe omgeving en gaat zij goed zelfstandig te werk. 

Amara heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Zij is voor 32 uur in de week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400 bruto op basis van 40 uur. 
 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Roemeens moedertaal. Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Office365, Accountview, AFAS