Benjamin (Financieel Medewerker)

Benjamin heeft een afgeronde mbo niveau 4 opleiding tot Bedrijfsadministrateur en daarnaast is hij sinds februari 2019 werkzaam in de rol van Financieel Administratief Medewerker. Hij heeft deze rol ander andere uitgevoerd als stagiaire tijdens zijn opleidingen. Benjamin heeft kennis en ervaring opgedaan met het opstellen, controleren, inboeken en verwerken van facturen, het archiveren van documenten, het controleren van bankafschriften en debiteuren en het onderhouden van klantcontact. Momenteel is Benjamin parttime werkzaam en kan hij niet verder groeien in zijn rol waardoor hij nu op zoek is naar een fulltime baan als Financieel Administratief Medewerker waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen tot allround Financieel Medewerker.

Benjamin haalt zijn dagelijkse energie uit het bezig zijn met cijfers. Na zijn stage bedrijf heeft hij een baan aangeboden gekregen bij dit bedrijf vanwege grote tevredenheid over zijn presteren. Hij heeft zich hier dan ook mooi ontwikkeld in bijvoorbeeld het hebben van klantcontact en de volledige facturatie draaien.

Benjamin heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 40 uur in de week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Bank en debiteuren controleren;
  • Gesprekken voeren met nieuwe klanten;
  • Contracten en facturen maken en controleren;
  • Archiveren van documenten en leerlingen te woord staan;
  • Vertaalwerkzaamheden. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Arabisch goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Online, Kwantura, Microstar en Microsoft Office: Word, PowerPoint en Excel