Aisha (Financieel Medewerker)

Alicia heeft drie jaar ervaring in de finance. De afgelopen jaren heeft Alicia verschillende boekhoudkundige taken mogen uitvoeren bij verschillende organisaties. Alicia is verantwoordelijk geweest voor het invoeren van loonadministratie & verwerken van loonstroken, het assisteren bij het samenstellen van de jaarrekening, inboeken van intracompany facturen en afboeken van de kruisposten. Momenteel is Alicia werkzaam als Junior Assistent Accountant bij haar huidige werkgever. Binnen deze functie is zij verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie voor verschillende organisaties bij een accountancy kantoor. Omdat de taken bij haar huidige werkgever enorm zijn afgenomen en haar contract volgend jaar waarschijnlijk daarom niet wordt verlengd, is Alicia samen met ons opzoek naar een financiële functie waar zij haar kennis en kunde kan toepassen.

Alicia is een spontane jongedame, met een open manier van communiceren. Voor Alicia is het ontzettend belangrijk om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen daarom is zij begonnen aan de deeltijd hbo-opleiding Accountancy. Alicia haar werkhouding getuigd van een accurate en analytische houding waardoor zij van de financiële administratie snel een goed beeld krijgt en het hele proces voor zich ziet. 

Alicia is vanwege haar opleiding voor 32 uur beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.        

Werkzaamheden

  • Inboeken van inkoopfacturen voor voor verschillende organisaties op de juiste GL en kostenplaats;
  • Verwerken van verkoopfacturen voor verschillende organisaties;
  • Verwerken van bankafschriften;
  • Maken van memoriaalboekingen;
  • Verantwoordelijk voor het controleren, analyseren en afletteren van de crediteuren en debiteurenadministratie;
  • Contact behouden met klanten met betrekking tot de financiële administratie.

 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Delft

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Papiamento uitstekend in woord en geschrift. Engels en Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Basecone, Twinfield, Exact Online, MyFactory, Quickbooks, FMS, AProfit, Kofax, Oculus