Khalyan (Financieel Medewerker)

De afgelopen vier jaar is Krishen werkzaam als Financieel Administratief Medewerker bij zijn huidige werkgever, een bouwbedrijf in Zaandam. Tijdens zijn Hbo studie Accountancy heeft hij stage gelopen bij een belastingadviseur. Hier was hij verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren beheer, kas –en bankboekingen en de maandafsluiting. Na dat hij zijn stage succesvol heeft afgerond is hij op tijdelijke basis in dienst gegaan bij deze organisatie. Als Financieel Administratief Medewerker bij zijn huidige werkgever houdt Krishen zich onder andere bezig met het verwerken van de inkoopfacturen met de juiste kostenplaats en grootboekrekening. Daarnaast is Krishen verantwoordelijk voor de debiteuren administratie. Zijn taak is om uitgaande facturen voor verschillende bouwprojecten nauwkeurig en tijdig te verwerken. Na vier jaar is Krishen toe aan een nieuwe uitdaging als Allround Financieel Medewerker, waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen tot volwaardige boekhouder.  

Krishen is een vriendelijke jongeman met goede communicatieve vaardigheden. Naast zijn financiële werkzaamheden is Krishen het aanspreekpunt voor de IT-beheerder. Door zijn communicatieve vaardigheden is hij in staat de financiële afdeling en IT-beheerder te verbinden en in beweging te krijgen. Daarnaast is Krishen een integere financial, hij hecht waarde aan het juist uitvoeren van zijn functie door rekening te houden met de geldende regels en de verantwoordelijkheden die daarbij horen.  Ook is Krishen een echte teamplayer. Hij werkt graag samen en ondersteunt zijn collega’s wanneer nodig.

Krishen heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

      

Werkzaamheden

  • Inkomende facturen coderen en boeken op de juiste kostenplaats en grootboekrekening;
  • Uitgaande facturen nauwkeurig en tijdig verwerken;
  • Aanspreekpunt voor operationele afdelingen na omtrent inkomende en uitgaande facturen;
  • Leveranciers contact omtrent openstaande facturen;
  • Debiteuren en crediteuren e-mailbox beheren;
  • Financiële dossiers onderhouden en archiveren.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en schrift

Computervaardigheden

Microsoft Office, Exact, Final, Gravita, Gilde