Jamil (Assistent Controller)

Jamil heeft ruim zes jaar ervaring in de finance waarvan hij de afgelopen drie jaar werkzaam is als General Ledger Accountant bij zijn huidige werkgever. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele grootboek administratie, het analyseren en beoordelen van budgetten en kosten, het verzorgen van een tijdige en correcte maandafsluiting en het coördineren van het crediteuren proces. Daarnaast is Jamil het aanspreekpunt voor de financiële zaken en verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw financieel systeem binnen de organisatie. Na drie jaar is Jamil toe aan een nieuwe uitdaging als Assistent Controller, waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen tot een ervaren Controller.

Jamil is een leergierige jonge man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heeft Jamil een analytisch vermogen en is een echte teamplayer. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Tijdens het coronapandemie heeft hij samen met zijn collega’s gezorgd voor een succesvolle implementatie van het nieuwe financieel systeem. Naast het financiële aspect van zijn werk vind hij een goede werksfeer en contact met verschillende collega’s belangrijk.

Jamil heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • BTW aangiftes verzorgen;
  • Verantwoordelijk voor het grootboek;
  • Coördineren van het Crediteurenproces
  • Dossiers opstellen voor jaarrekening;
  • Verantwoordelijk voor de maandafsluiting van verschillende entiteiten;
  • Verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuw financieel systeem;
  • Bewaken en beoordelen van verschillende balansrekeningen en winst- en verliesrekeningen.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

..

Computervaardigheden

Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Microsft Dynamics AX, SAP