Sheila (Financieel medewerker)

Sheila is een echte topper. Goedlachs, spraakzaam en inhoudelijk sterk. Na het behalen van haar mbo niveau 4 bedrijfsadministratie is ze begonnen met werken. Ze beschikt inmiddels over jaar ervaring in het vak. Ze heeft ervaring met het aansluiten van het grootboek, de crediteuren en debiteurenadministratie, het doen van betalingen, het boeken van facturen en het schakelen met diverse stakeholders in het bedrijf. Naast de opgedane werkervaring heeft ze haar MBA gehaald. Ze heeft enerzijds ervaring opgedaan in een zorgorganisatie en daarnaast de zeer dynamische wereld van de scheepsbouw. Vanwege de reistijd is ze nu op zoek naar een werkgever in de omgeving van Rotterdam. Sheila gaat graag aan de slag als Financieel Administratief Medewerker

Sheila is spraakzaam en enthousiast. Daarnaast is ze erg loyaal aan haar werkgever. Haar vrolijke karakter zorgt ervoor dat ze naadloos ingepast kan worden in elk team. 

Sheila is 32  uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie is €3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de betalingen;
  • Verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie;
  • Verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie;
  • Het aansluiten van het grootboek;
  • Het boeken van in- en verkoopfacturen;
  • Schakelen met de projectleiders.

Functie

Financieel medewerker

Leeftijd

0

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-