Frank (Hoofd Administratie)

Frank heeft 25 jaar ervaring in de finance. Van 2008 t/m 2022 was Frank werkzaam als Senior Medewerker Grootboek. In deze functie bewaakte hij de financiële processen. Naast het beheren van meer dan 70 grootboekrekeningen was hij ook verantwoordelijk voor de maand, kwartaal en jaarafsluiting. Daarnaast was hij medeverantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening. In zijn huidige rol als Senior Medewerker Crediteuren is Frank verantwoordelijk voor de aansturing van de crediteuren afdeling. Hij coördineert de dagelijkse werkzaamheden, bewaakt de deadlines, en rapporteert de maandelijkse cijfers aan het management. Omdat er drastische veranderingen plaatsvinden binnen de organisatie, is Frank samen met ons opzoek naar een financiële functie waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen en waar hij zijn financiële kennis en kunde toe kan passen.

Frank is een sociale, loyale man met een probleemoplossend vermogen. Ook heeft Frank een helicoptervisie. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Frank is binnen verschillende functies en organisaties verantwoordelijk geweest voor verschillende financiële procesverbeteringen en implementaties van ERP systemen. Naast het financiële aspect van zijn werk vind Frank een goede werksfeer en contact met verschillende collega’s en externe relaties belangrijk.

Frank heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 32 tot 36 uur. Zijn salaris is bespreekbaar.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het team crediteuren;
  • Coördineren de dagelijkse werkzaamheden en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Het bewaken van deadlines en rapporteren van de voortgang en resultaten aan de teamleider;
  • Het uitvoeren van controles op o.a. contract afspraken met ketenpartners en leveranciers;
  • Nauwe samenwerking met de SSC intelligence specialisten, analyseren van procesverbeteringen en zij bekijken wat technisch mogelijk is.


 

Functie

Hoofd Administratie

Leeftijd

56

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands & Engels uitstekend in woord en schrift.

Computervaardigheden

Microsoft Navision, Dynamics Empire, Oracle, Ultimo, Apro, Web Cognos, Lotus