Josine (Juridisch secretaresse)

Josine heeft al meer dan elf jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Na het afronden van haar tweejarige Schoevers opleiding, is zij direct gaan werken op een advocatenkantoor. Dagelijks hield zij zich bezig met het bewaken van de termijnen, beheerde ze de agenda en verwelkomde ze cliënten. Naast de standaard Juridisch Secretaresse taken waren haar taken zeer uiteenlopend. Zo organiseerde ze seminars en vergaderingen. Ook organiseerde ze diverse projecten, zoals vernieuwen van het archieven. Na zes jaar hier met veel plezier gewerkt te hebben, is ze wegens verhuizing veranderd van kantoor. Bij haar huidige werkgever werkt Josine vijf jaar als volwaardig Juridisch Secretaresse op de sectie vreemdelingenrecht. Ze heeft een uitgebreid takenpakket. Dagelijks houdt ze zich bezig met het aanleggen en archiveren van dossiers. Ook is ze verantwoordelijk voor de rol administratie en termijnbewaking. Verzorgt ze het inkomende en uitgaande post en stelt notulen op. Josine is het eerste aanspreekpunt binnen het kantoor en beheerd de agenda van vijf advocaten. Josine is opzoek naar een kantoor waar ze als Juridisch Secretaresse aan de slag kan. Een functie met veel uitdaging heeft haar voorkeur. Ze vindt het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst, dat collega's elkaar waarderen en ook persoonlijk betrokken zijn met elkaar.

Josine is een secure, representatieve en loyale dame. Ze werkt graag in teamverband, om samen met haar collega’s alles op rolletjes te laten verlopen. Josine komt op mij over als een dame die het hart op de goede plek heeft zitten en niet bang is om hard te werken. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te winkelen, te sporten en op pad te gaan met haar man en drie kinderen. Een grote hobby van haar is met vrienden en familie heerlijk te dineren.

Josine heeft een opzegtermijn van één maanden en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Agendabeheer;
Eerste (telefonische) aanspreekpunt;
In en uitgaande post verwerken;
Zelfstandig correspondentie met cliënten;
Notulen opmaken en verwerken;
Termijnbewaking;
Rolhandelingen verrichten (alle echtsgebieden;
Aanleggen en archiveren van dossiers;
Diverse financiële werkzaamheden zoals factureren en betalingen verrichten;
 

Functie

Juridisch secretaresse

Leeftijd

33

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office