Anna (Financieel Medewerker)

De afgelopen 25 jaar is Anna werkzaam geweest als Financieel Administratief Medewerker bij verschillende werkgevers waaronder 17 jaar voor één bedrijf. Naast de crediteuren administratie was zij ook verantwoordelijk voor het verwerken van de grootboekmutaties, bank- en kasboekingen btw-aangiftes. Daarnaast was Anna verantwoordelijk voor het klaarzetten van betaling runs en het controleren van debiteurenfacturen. Wegens het gebrek aan financiele programma’s worden de werkzaamheden onnodig zwaarder, daarom is Anna samen met ons opzoek naar een financiële functie waar zij haar huidige kennis en ervaring verder kan uitoefenen.

Anna is een vriendelijke en rustige dame. Zij is betrouwbaar en loyaal, dat ook wel blijkt uit haar lange dienstverband bij een van haar vorige werkgevers. Wat Anna bijzonder maakt, is dat zij ondanks haar zeer hoge productiviteit, heel nauwkeurig en accuraat werkt. Wanneer Anna als financieel medewerker binnen een leuke organisatie kan werken, heb je een goede collega aan haar. 

Anna heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 24 uur per week met een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Coderen van crediteurenfacturen;
  • Maandelijks aangeven van ob/icp; 
  • Aanmaken van debiteuren;
  • BTW aangiftes;
  • Grootboek mutaties en bank gegevens verwerken waaronder CAMT bestanden.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

50

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Afas, Accountview