Annelies (Financieel Medewerker)

Annelies heeft ruim tien jaar ervaring binnen de financiën met name op de afdeling crediteurenbeheer. Bij haar huidige werkgever is zij verantwoordelijk het verwerken en controleren van inkoopfacturen voor zowel de fysieke winkels, als de webshop. Dagelijks verwerkt zij de bankafschriften en beheert zij de grootboekrekeningen. Daarnaast verzorgt ze de intercompany facturatie. Omdat haar huidige functie haar niet langer de uitdaging biedt die zij zoekt, staat zij open voor een nieuwe baan. Het liefst werkt zij binnen een informele organisatie, binnen een hecht team.

Annelies is een vlotte, vriendelijke dame met uitstekende kennis van Excel. Deze kennis deelt zij dan ook graag met collega’s. Met een kritisch oog neemt zij interne bedrijfsprocessen onder de loep, daarbij probeert zij zo efficiënt mogelijk te werken. Met behulp van een Excel-formule heeft zij het werkproces van drie uur naar een half uur kunnen terugbrengen.

Annelies heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van fulltime. Hierbij heeft zij de wens om één dag in de week thuis te werken.   

Werkzaamheden

  • Werkzaam op de afdeling Crediteuren;
  • Verwerken en bewaken van openstaande inkoopfacturen;
  • Verzorgen van de intercompany facturatie;
  • Betaalvoorstellen in het systeem controleren;
  • Controleren van binnenkomende betalingen vanuit de webshop;
  • Bij verschillen in facturen, zoekt zij uit waar dit vandaan komt en lost ze dit op (denk aan manco’s en prijsverschillen);
  • Verwerken van de dagelijkse bankafschriften;
  • Diverse grootboekrekeningen beheren (rekening-courant, tussenrekeningen en BTW).

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

37

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Chinees uitstekend in woord en geschrift, Nederlands goed in woord en geschrift, Engels matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dynamic AX, SAP, Basware, Exact Online, Microsoft Office 365