Lars (Accountant)

Lars heeft veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Hierin heeft hij gevarieerde werkzaamheden uitgevoerd, van administratief tot controlerend. Hij is zeer ervaren met Excel en verschillende ERP-systemen dankzij de ervaring die hij heeft opgedaan als Data Analist. Naast zijn banen is Lars ook altijd blijven leren. Hij heeft recent de opleiding van Register Controller afgerond en hiernaast nog verschillende cursussen gevolgd op het gebied van salarisadministratie.

In zijn rol als Business Controller heeft Lars een team van drie medewerkers aangestuurd. In zijn leidinggevende rol neemt hij graag een coachende rol aan. Naast zijn financiële kundigheid is Lars ook zeer bedreven in zijn talen. Hij wil graag zijn opleiding als Register Controller in gaan inzetten in zijn werk. Hij is dus op zoek naar een analytische/controlerende functie bij een middelgrote organisatie.

Lars heeft een rustige persoonlijkheid, maar weet zeker van aanpakken. Hij is zeer analytisch en houdt er dan ook van om cijfers tot op de bodem uit te zoeken. Verder heeft hij een flexibele instelling en is hij zelfs bereid te verhuizen voor zijn nieuwe baan. Lars vindt het fijn om structuur aan te brengen in zijn werkzaamheden, zodat hij zo accuraat mogelijk te werk kan gaan. In zijn vrije tijd is hij te vinden in een roeiboot of op zijn wielrenfiets.

Lars is per direct beschikbaar voor een fulltime functie en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aanpassen van het rekenschema ten behoeve van het efficiënter inrichten van de boekhouding;
  • Input leveren voor het opstellen van de jaarrekening;
  • Verantwoordelijk voor de volledige administratie.

Functie

Accountant

Leeftijd

55

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift; Frans goed in woord en geschrift; Spaans voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, AFAS, Navision, SAP, Oracle, Exact, MS Office: Excel