Karel (Financieel Medewerker)

Met meer dan dertig jaar aan ervaring als Financieel Medewerker haal je met Karel een juweel van een kandidaat binnen. Karel heeft onder andere ervaring met het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, ondersteuning bieden bij het opstellen van maand- en jaarrapportages en het verwerken van de kas en bank. Daarnaast heeft hij ook vijf junior financieel medewerkers aangestuurd en is hij verantwoordelijk geweest voor het onderhouden van klantcontact. Karel is op dit moment op zoek naar een grotere uitdaging. Daarnaast is het belangrijk voor Karel dat hij minder tijd kwijt is aan het reizen naar zijn werk. Hij ziet zichzelf graag weer terugkeren in een rol van Financieel Medewerker waarin hij genoeg variatie terugziet in zijn werkzaamheden.

Karel is flexibel ingesteld, dat blijkt uit zijn bereidheid om over te werken toen bij zijn voorgaande werkgever de maandafsluiting aangeleverd moest worden. Karel heeft een open persoonlijkheid en is daarnaast communicatief vaardig en erg klantgericht. Ook weet Karel goed hoe hij zijn doelen kan behalen. Dit blijkt uit het feit dat toen hij werkzaam was als debiteurenbeheerder dat hij op een klantvriendelijke wijze alsnog de achterstallige betalingen kon innen.

Karel is beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. Hij heeft een opzegtermijn van een maand.

Werkzaamheden

  • Op dit moment gedetacheerd bij Sint Antoniusziekenhuis te Nieuwegein;
  • Uitbellen naar debiteuren omtrent achterstallige betalingen;
  • Contact onderhouden met verzekeringsmaatschappijen;
  • Opvragen van garantieverklaringen;
  • Versturen van facturen naar derde partijen;
  • Opschonen van debiteurenportefeuille. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

53

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels.

Computervaardigheden

SAP, AFAS, Microsoft Office 365; Excel, Word, PowerPoint.