Avan (Financieel Medewerker)

Avan wist tijdens zijn studententijd niet precies wat bij hem paste. Uiteindelijk heeft hij zijn passie weten te vinden en is inmiddels al zes jaar werkzaam binnen de financiële sector. Avan heeft zich beziggehouden met het verwerken van facturen, het onderhouden van klantcontact, ondersteuning bieden bij de maand- en jaarafsluitingen en het beheren van de bank en kas. Bij zijn huidige werkgever is de bedrijfscultuur niet helemaal meer naar verwachting. Nu wil Avan graag aan de slag als Financieel Administratief Medewerker bij een informeel bedrijf.

Doorzettingsvermogen is een karaktereigenschap die bij Avan past. Bij het opschonen van grote aantallen kostenplaatsen stelt Avan voor zichzelf een deadline die hij voor zichzelf écht wil behalen. Ook is hij erg consequent in zijn werkwijze en gebruikt tijdens het boeken altijd dezelfde beschrijvingen om een beter overzicht te creëren.

Avan is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de facturatie;
  • Aanmaken van de creditnota;
  • Bewaken van het dispuutproces;
  • Opschonen van de kostenplaatsen;
  • Beoordelen van contracten en het aanmaken van nieuwe klanten;
  • Onderhouden van klantcontact waaronder debiteuren via mail en telefoon.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

35

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Exact Globe, Exact Online, Informant, Yob, Microsoft Office 365; Excel, Word en PowerPoint.