Laila (Financieel Medewerker)

Laila heeft op haar 44ste besloten om haar carrière een boost te geven en de mbo-opleiding Financiële Administratie te volgen. Deze heeft zij succesvol afgerond en is aan de slag gegaan als Financieel Administratief Medewerker. Binnen deze functie heeft zij haar kennis kunnen toepassen en was zij onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van de inkomende facturen, het controleren van de bankaccount saldo en aansluiten voor de maandafsluiting en het onderhouden van dagelijks contact met klanten over betalingen en facturen. Laila heeft ook gewerkt bij een boekhoudkantoor waar zij onder andere verantwoordelijk was voor het controleren en verwerken van de financiële administratie voor verschillende eenmanszaken en voor de correspondentie met de belastingdienst en andere externe relaties. Momenteel is Laila werkzaam als Commercieel Medewerker binnendienst. Omdat Laila een enorme passie heeft voor finance en momenteel de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie volgt is zij samen met ons opzoek naar een financiële functie waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen.

Laila is een proactieve, loyale vrouw met doorzettingsvermogen van ongekend niveau. Deze houding komt mooi naar voren in haar functioneren. Elke mogelijkheid die zij krijgt om kennis op te doen, grijpt zij met beide handen. Ook heeft zij bij de implementatie van een Exact Online binnen een organisatie, in haar eigen tijd, op eigen kosten een Exact Online cursus gevolgd en succesvol afgerond. Met haar positieve en proactieve houding zal ongetwijfeld een aanwinst zijn voor elke organisatie

Laila heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is 36 tot 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Gelden uitboeken met betrekking tot onroerend goed dossiers en nota's;
  • Betalingen van overdrachtsbelasting uitvoeren en verwerken;
  • Verwerken van inkomende en uitgaande gelden in de boekhouding;
  • Dagafschriften invoeren en bijwerken in het boekhoudsysteem;
  • Inschrijven, verwerken en verzenden van Akten;
  • Dossiers aanmaken en afwerken, inclusief het bijhouden van alle relevante documentatie.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

48

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands & Engels goed in woord en schrift.

Computervaardigheden

Exact Online, Excel, Ms-Office, Marti Orbak, Digitaal Kantoor