Danny (Financieel Medewerker)

Danny is enige jaren geleden begonnen aan een niveau 1 opleiding Assistent verkoop en retail. Inmiddels heeft hij een mbo4 diploma bedrijfsadministratie op zak! Hij heeft ervaring met het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen. Ook heeft de bank en kas bijgehouden en de bankafschriften verwerkt. Danny is enorm leergierig, dat blijkt wel uit zijn bereidheid om door te studeren. Een behulpzame instelling is kenmerkend voor Danny. Zo was hij nooit te beroerd om als stagiaire zijn collega's te helpen wanneer zij hun werk niet op tijd afkregen. Danny is net klaar met zijn studie en hij is op zoek naar zijn eerste financiële uitdaging. Hij heeft zowel ervaring met het werken bij een formele als bij een informele werkgever. Bij beide voelt hij zich op zijn plek.

Danny is zelfverzekerd en weet hij wil. Hij is in 2016 in Nederland aangekomen en hij heeft inmiddels een niveau 4 diploma in de finance. Hij heeft zelfstandig en planmatig zijn leven ingericht om te kunnen staan waar hij nu staat. Hij is daarnaast een hele fijne en goedlachse gesprekpartner.  Al met al is Danny een talentvolle en hardwerkende financial met enorm veel potentie. 

Danny is per direct beschikbaar. Hij is voltijd beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Het controleren en verwerken van inkoopfacturen;
  • Het controleren en verwerken van verkoopfacturen;
  • De verwerking van bankafschriften;
  • Bijhouden van bank en kas;
  • Onderhouden van klantcontact.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Den Haag

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Tigrigna uitstekend in woord en geschrift, Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Office pakket, Excel, King, Exact online, Eboekhouden.