Emilia (Financieel Medewerker)

Emilia is na het succesvol afronden van de universitaire opleidingen Bachelor Economics & Business Economics gestart met de universitaire opleiding Master Finance, welke zij dit jaar verwacht af te ronden. Tijdens haar opleiding is zij aan de slag gegaan als Servicedesk medewerker bij een vastgoedbeheerder. In deze functie was zij onder andere verantwoordelijk voor het contact met klanten, leveranciers, de financiële afdeling en de accountmanagers. Binnen deze functie heeft zij zich communicatief sterk kunnen ontwikkelen. Emilia heeft vervolgens intern een overstap gemaakt naar de financiële afdeling. Hier is zij als Financieel Medewerker verantwoordelijk voor het verwerken en coderen van inkomende facturen op de juiste grootboekrekening en kostenplaats, het controleren van de openstaande postenlijsten en is zij verantwoordelijk voor het leverancierscontact omtrent openstaande facturen. Emilia wil zich graag ontwikkelen en haar financiële kennis verbreden, daarom is zij samen met ons opzoek naar een financiële functie waar zij haar steentje kan bijdragen aan de groei van een organisatie.

Emilia is een intelligente, hardwerkende dame met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel.  Ook heeft Emilia een analytisch en probleemoplossend vermogen. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in haar functioneren. Bij het oplossen van problemen en uitdagingen gaat zij terug naar de bron, zoekt uit welke kort termijn en lang termijn oplossingen er zijn en bijt zij vast in de case tot dat het probleem is opgelost. Naast het financiële aspect van haar werk vind Emilia een goede werksfeer en direct contact met verschillende collega’s belangrijk.

Emilia heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is in verband met haar opleiding tot het eind van het jaar parttime beschikbaar. Na het afronden van haar opleiding is Emilia fulltime beschikbaar. Emilia heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.  
 

Werkzaamheden

  • Inkomende facturen coderen en boeken op de juiste kostenplaats
  • en grootboekrekening;
  • Leveranciers contact omtrent openstaande facturen;
  • Openstaande posten lijsten controleren;

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands & Engels uitstekend in woord en schrift.

Computervaardigheden

..