Nadia (Financieel Medewerker)

Nadia heeft in 2015 de universitaire bachelor Bedrijfseconomie behaald. Na het volgen van een tweede bachelor in de filosofie is zij begonnen met full time werken. Deze extra opleiding heeft ze gevolgd omdat ze algemene ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Naast haar academische en economische kennis heeft ze een jaar lang ervaring opgedaan in het operationele financieel administratieve werk. Daarnaast heeft zij verschillende bijbanen gehad binnen de administratie en als backoffice medewerker. Inmiddels is zij klaar om al haar bedrijfseconomische kennis toe te passen en om aan de slag te gaan op een financiële afdeling. Nadia staat ervoor open om ergens te beginnen waar ze administratieve taken kan oppakken om vervolgens door te groeien naar een meer analytische financiële functie. Ze wil graag starten als financieel administratief medewerker.

Nadia is communicatief vaardig en duidelijk. Ze is flexibel en zeer behulpzaam. Als collega's vastlopen is zij de eerste die klaarstaat om hen te helpen. Nadia praat niet de oren van je kop, maar is ook niet als heel rustig te typeren. 

Nadia is 32 tot 40 uur beschikbaar. Zij is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Het doorvoeren van mutaties;
  • Administratie doorvoeren aan de hand van inschrijvingen bij het kvk;
  • Deponering van de jaarrekeningen;
  • Aanpassen van de statuten.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

Microsoft Office pakket, Excel