Bo (AP/AR Specialist)

Maak kennis met Bo, een echte creatieveling. Nadat ze naar Nederland verhuisde, is ze begonnen aan de opleiding Economics aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft ze ook nog haar masteropleiding succesvol afgerond. In vorige functies heeft Bo diverse verantwoordelijkheden gedragen. Zo heeft zij zich beziggehouden met het voorbereiden, controleren en afstemmen van wekelijkse/maandelijkse betalingen op basis van de richtlijnen van het divisiemanagement. Zij zorgt ervoor dat alle betalingen nauwkeurig werden verwerkt en op tijd werden uitgevoerd. Daarnaast heeft ze crediteurenfuncties beheerd en rapportages opgesteld over key performance indicators om de efficiëntie en nauwkeurigheid van de crediteurenadministratie te waarborgen. Bo is ook bekwaam in het beheren van debiteurenadministratie, inclusief tijdige facturering en incasso's. Ze heeft haar vaardigheden verder uitgebreid door het evalueren van financiële profielen om adviseurs op het gebied van vermogensbeheer te helpen weloverwogen aanbevelingen te doen en retentie te vergroten. Ze is opzoek naar een rol als Financieel Administratief medewerker.

Bo is een echte doorzetter en bezwijkt niet onder druk. Een combinatie van geduld en oog voor detail is een aanwinst voor elk bedrijf. Ze is erg toegewijd om up-to-date te blijven met technologie en programmeertalen te leren. Met haar streven naar een betere work-life balance en haar interesse in het ervaren van een nieuwe bedrijfscultuur, is Bo samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Bo is 40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300 bruto per maand op basis van 40 uur.
 

Werkzaamheden

  • Voorbereiden, controleren en afstemmen van wekelijkse/maandelijkse betalingen op basis van de richtlijnen van het divisiemanagement. 
  • Geassisteerd bij maandafsluitingsprocessen, gericht op crediteurenfuncties, en dagelijkse follow-up en periodieke rapportage over keyperformance indicators (KPI's) met betrekking tot crediteuren, zoals de efficiëntie van de crediteurenadministratie. en nauwkeurigheid 
  • Beheerde en hield nauwkeurige en actuele debiteurenadministratie bij, inclusief tijdige facturering en incasso's.

Functie

AP/AR Specialist

Leeftijd

50

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands A2, Engels, Mandarin

Computervaardigheden

SQL