Maria (Business Controller)

Met Maria haal je een Business Controller in huis met ruim 20 jaar ervaring. Zij is in die periode eindverantwoordelijke geweest voor verschillende financiële afdelingen. Ze heeft onder andere het management geadviseerd over verschillende bedrijfseconomische overwegingen, business control processen geïmplementeerd, bedrijfsrisico's gemonitord, financiële managementrapportages opgesteld, projectprognoses opgemaakt, beheersingsvoorstellen gedaan en ze is sparringpartner geweest voor de directie aangaande strategische overwegingen en proces en resultaat verbeteringen. Ze is op zoek naar een midden klein bedrijf in een productie/technische omgeving waar ze kan werken als Business/Project Controller. Het is haar wens om een goed passende werkgever te vinden waar ze voor de lange termijn aan de slag kan. 

Maria is een communicatief vaardige, en directe vrouw met humor. Ze ambieert geen leidinggevende functie, maar ze wil graag vakinhoudelijk aan de slag en haar stempel drukken op de business.  Ze houd ervan om in een omgeving te werken waar slagvaardige beslissingen worden genomen en waar ze als Business Controller een volwaardige sparringpartner kan zijn voor haar leidinggevende.

Maria heeft een opzegtermijn van een kalendermaand. Ze is 32 uur beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van €7100,- per maand op basis van 38 uur. 

Werkzaamheden

  • Business controller voor verschillende entiteiten;
  • Verantwoordelijk voor de opstelling van managementinformatie;
  • Aansturing van de financiële administratie afdeling;
  • Het maken van bedrijfseconomische analyses;
  • Doen van beheersingsvoorstellen;
  • Sparringpartner van het bestuur aangaande strategie, proces en resultaatverbetering.

Functie

Business Controller

Leeftijd

52

Woonplaats

Gouda

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Afas, Exact