Barran (HR Medewerker)

Barran is een gedreven teamspeler met jarenlange ervaring in zowel HR als finance, en hij streeft ernaar om deze twee vakgebieden te combineren. Na het behalen van zijn mbo-diploma als Bedrijfsadministrateur, heeft Barran besloten om verder te studeren en is hij begonnen aan zijn hbo Business Studies. In het aankomende schooljaar zal hij aan zijn afstudeerjaar beginnen. Met betrekking tot financiële werkzaamheden, is Barran bedreven in het verwerken van financiële gegevens en documenten, en zorgt ervoor dat de boekhouding nauwkeurig wordt bijgehouden. Hij is verantwoordelijk voor het beheren van crediteuren- en debiteurenprocessen, waarbij hij inkomende en uitgaande facturen beheren en betalingen opvolgen. Daarnaast ondersteunt Barran bij het voorbereiden op het gebied van HR heeft Barran ervaring in het verwerken van salarissen, het bijhouden van personeelsgegevens en het afhandelen van mutaties, declaraties, ziekteverzuim, indiensttredingen en uitdiensttredingen. Samen met Extra Talent wilt hij opzoek naar een nieuwe uitdaging als HR Finance Administrator.

Barran is een buitengewoon getalenteerde professional met een unieke combinatie van HR- en financiële vaardigheden. Als teamspeler blinkt hij uit in effectieve communicatie en samenwerking, waardoor hij doelen moeiteloos bereikt. Barran is een nieuwsgierige en leergierige geest, voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om zijn waarde in elke omgeving te vergroten. Collega's omschrijven hem als energiek, creatief en oplossingsgericht. Zijn onuitputtelijke energie, zelfs om 5 uur, blijft een mysterie waar niemand een antwoord op heeft.

Barran is per direct beschikbaar. Vanwege zijn afstudeerjaar is hij tot september 40 uur beschikbaar. Daarna tot en met februari 24-32 uur beschikbaar, en vervolgens weer 40 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

HR Taken:
  • Werven en selecteren van nieuwe medewerkers;
  • Personeelsadministratie, inclusief contractbeheer en salarisadministratie. 
Sales Taken:
  • Identificeren van verkoopkansen en marktonderzoek; Klantrelatiebeheer en klachtenafhandeling;
  • Uitvoeren van verkoopactiviteiten, inclusief onderhandelen en opstellen van offertes;
  • Opvolgen van leads en prospects om verkoop te bevorderen.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels, Nederlands, Iraans en Afghaan

Computervaardigheden

x