Noelle (Assistent Controller)

Noelle is een ambitieuze jongedame met megaveel potentie. Ze is onlangs afgestudeerd aan de hbo opleiding Finance and Control. Ze heeft tijdens het volgen van deze opleiding een minor gevolgd in Data Science. Daarnaast heeft ze tijdens haar stages ervaring opgedaan met forecasting, project control, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer en facturering. Ze is nu op zoek naar een functie als Assistent of Junior Controller bij een bedrijf met een leuke sfeer waar ze veel kan leren en waar mooie doorgroeimogelijkheden zijn. Het liefste gaat ze nog een deeltijd master opleiding volgen naast haar werk. 

Noelle is een hele slimme, enthousiaste en open jongedame. Naast haar kennis van Finance en Data Science is ze ook heel sociaal. Ze heeft jaren in een kledingwinkel gewerkt naast haar studie en het adviseren van klanten is iets waar ze ook erg van geniet. Noelle is een mooie kandidaat voor een afdeling waar ze op zoek zijn naar iemand die veel wil leren en de potentie heeft om te groeien.

Noelle is per direct beschikbaar. Ze is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000 bruto per maand op basis van 40 uur. 
 

Werkzaamheden

  • Afstudeer onderzoek afgerond;
  • Onderzocht hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels,.

Computervaardigheden

Lean Sigma