Ryan (Assistent Controller)

Ryan is net afgestudeerd aan de Tilburg Universiteit. Hij heeft daar zijn master in de finance afgerond. Dit diploma is een fantastische aanvulling op zijn hbo bedrijfseconomie. Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal interessante stages afgerond. Naast zijn diploma's heeft hij ook operationele ervaring opgedaan binnen de financiële administratie. Ryan is iemand die naast analytische en academische kennis ook praktische skills heeft en weet wat er op de operationele zijde van de werkvloer speelt. Zo heeft hij gewerkt aan procesoptimalisatie, het opstellen van interne rapportages, facturatie, het doorvoeren van automatisering en projectadministratie. 

Hij is nu op zoek naar een junior functie binnen een bedrijf waar veel kennis aanwezig is. Hij wil zich graag ontwikkelen als financial zodat hij op termijn een mooie stap kan maken. Hij heeft een passie voor cijfers en wil graag de komende jaren alles leren wat er te leren valt in de praktijk. Ryan vindt het belangrijk om te weten hoe processen lopen zodat hij op termijn uitdagende werkzaamheden kan oppakken en zijn nieuwsgierigheid kan botvieren. Van nieuwe dingen leren krijgt ongeloofelijk veel energie. Hij ziet zichzelf werkzaam zijn als Assistent of Junior Controller

Ryan is per direct beschikbaar. Hij is voor 40 uur per week beschikbaar een heeft een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Leveren van financieel advies;
  • Gewerkt aan proces optimalisatie;
  • Achterstanden wegwerken;
  • Facturatie. 

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Excel, SAP, Office pakket