Daria (Assistent Controller)

Daria is een ambitieuze jongedame met megaveel potentie. Ze is onlangs afgestudeerd aan de hbo opleiding Finance and Control. Ze heeft tijdens het volgen van deze opleiding een minor gevolgd in Data Science. Daarnaast heeft ze tijdens haar stages ervaring opgedaan met het uitvoeren van analyses, beoordelen van kwaliteitsreviews, uitvoeren van de audit en risicomanagement. Ze is nu op zoek naar een functie als Assistent of Junior Controller bij een bedrijf met een leuke sfeer waar ze veel kan leren en waar mooie doorgroeimogelijkheden zijn.

Daria is een hele slimme en communicatief vaardige jongedame. Daria vond niet genoeg uitdaging na haar mbo niveau 4 en heeft toen besloten om nog een hele hbo opleiding te gaan volgen. Dit toont aan hoe leergierig en ambitieus deze jonge vrouw is! Daria is een mooie kandidaat voor een afdeling waar ze op zoek zijn naar iemand die veel wil leren en de potentie heeft om te groeien.

Daria is per direct beschikbaar. Ze is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000 bruto per maand op basis van 40 uur.  

Werkzaamheden

  • Verwerken van financiële mutaties;
  • Het inboeken van de bank;
  • Inboeken van in- en verkoopfacturen.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

27

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Office pakket, SAP, Unit4, Power BI, Acces, Python, Excel