Lina (Financieel Medewerker)

Lina heeft al een aantal jaar een mbo4 diploma financiële administratie op zak. Inmiddels zit ze in het vierde jaar van haar de hbo opleiding finance and control aan de hogeschool in Rotterdam. Lina heeft sinds 2019 ervaring opgedaan bij twee verschillende accountantskantoren. Daar heeft ze samen met de accountant jaarrekeningen opgesteld, administratie geboekt en gecontroleerd, belastingaangiftes gedaan en stagairs begeleid. Ze heeft haar hele studieloopbaan gewerkt naast haar studie. Op dit moment is ze op zoek naar een werkgever waar ze twee dagen in de week kan werken en 2 dagen in de week stage kan lopen. In drukke periodes is ze bereid drie dagen te werken. Met haar werkervaring en mbo4 diploma haal je iemand in huis die zelfstandig administratieve werkzaamheden kan uitvoeren. Tegelijkertijd haal je iemand binnen die kan meedenken over procesoptimalisatie, het uitvoeren van analyses, de jaarrekening kan opstellen en andere complexe financieel administratieve werkzaamheden. Ze is specifiek op zoek naar een functie binnen het bedrijfsleven omdat ze graag op termijn wil doorgroeien naar de functie van financial controller 

Lina is een goedlachse, directe en sympathieke jongedame. Ze vertel met enorm veel passie over de opleidingen die ze heeft gevolgd. Ze heeft heel veel interesse in finance en ze is erg ambitieus. Ze is vanuit Limburg naar Rotterdam verhuisd omdat ze hier meer kansen ziet om een mooie carrière op te bouwen. Wil je een hbo starter toevoegen aan je team en wil je, in deze krappe markt,  de meute voor zijn, dan is dit een hele mooie kans.

Lina is 16 uur per week beschikbaar om te werken en 24 uur beschikbaar om stage te lopen. Afhankelijk van de werkzaamheden die zij gaat uitvoeren kunnen beide gecombineerd worden. Lina heeft een opzegtermijn van een maand en ze heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Het inboeken van de administratie;
  • Het controleren en aanpassen van de administratie;
  • Reviews uitvoeren van verschillende administraties;
  • Het opstellen van jaarrekeningen (met begeleiding);
  • Bijdragen aan de periodieke afsluitingen.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

..

Computervaardigheden

Exact, Excel, Imagecapture, Imuis, the King, office pakket.