Ylona (Financieel Medewerker)

Ylona is na haar opleiding Bedrijfsadministrateur en Finance & Control haar carrière begonnen in de financiële wereld. Ze is begonnen als Assistent Accountant waar ze drie jaar de gehele administratie heeft verzorgd. Vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar Finance Medewerker waar ze een breed takenpakket heeft gehad, zoals Debiteuren- en Crediteurenbeheer, verwerken/coderen van facturen en contact onderhouden met klanten en leveranciers. Na acht jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Gemeente Amsterdam waar ze als Financieel Medewerker aan de slag is gegaan. Vanwege het aflopen van haar opdracht is ze op dit moment, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële sector.

Ylona is een vriendelijke, hardwerkende collega. Dit blijkt uit het feit dat zij momenteel werkzaam is als taxi chauffeuse. Dit doet zij met liefde totdat zij een nieuwe interessante en passende uitdaging heeft gevonden. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt daarom ook zeer nauwkeurig. Verd er is Ylona sociaal en houdt ervan om in een gezellig team te werken.

Ylona is per direct beschikbaar voor 24-28 uur per week, met een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de financiële administratie;
  • Financiele overzichten analyseren en opstellen;
  • Begrotingswijzigingen en budgetwijzigingen opstellen;
  • Ondersteunen van budgethouders, subsidieproces en budgetbeheer; 
  • Debiteuren- en Crediteurenbeheer bijhouden. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

X

Computervaardigheden

X