Assistent Controller

Deze ambitieuze organisatie is op zoek naar een Assistent Controller met een echte hands-on-mentaliteit die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen tot volwaardig Business Controller. Interesse? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Jij komt te werken voor een internationale ICT-organisatie. Er werken wereldwijd ruim 5000 mensen en in Nederland ruim 500 mensen binnen de organisatie. Ontwikkeling staat hier hoog in het vaandel. Zo is er een interne Academy en zijn er ook opleidingsmogelijkheden. Daarnaast zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden, het is namelijk de bedoeling dat jij binnen een aantal jaar doorgroeit tot volwaardig Business Controller. Op kantoor heerst een informele sfeer en je krijgt er een jong en dynamisch team aan collega’s bij.

Wat ga je doen als Assistent Controller?

Samen met de business controller zorg jij ervoor dat de gehele financiële administratie soepel verloopt. Je houdt je onder andere bezig met:

  • Analyses opstellen en bijdragen aan het budgetproces om het voor te bereiden;
  • Mede verzorgen van rapportages en kansen en risico’s signaleren voor de organisatie;
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Bewaken en optimaliseren van de administratieve organisatie en processen;
  • Verantwoordelijk voor de grootboekspecificaties.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Proactief, flexibel en communicatief vaardig.

Ons aanbod

Een uitdagende functie met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Zo is het de bedoeling dat jij binnen een paar jaar doorgroeit naar  volwaardig Business Controller en zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Je komt te werken in een ambitieus, dynamisch en jong team met collega’s die ook buiten werktijd samen dingen ondernemen. Daarnaast is er een individuele bonusregeling. Je krijgt 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een goede reiskostenvergoeding. Je salaris zal liggen tussen de € 2.700,- en € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Met vragen kun je bij mij, Steven Vloemans, terecht per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Functie

Assistent Controller

Plaats

Regio Rotterdam

Salaris

€2.700 tot €3.700

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

03 maart 2021
timerNog 3 dagen over

Recent bekeken