Assistent Accountant

Jij bent bezig met je AA-opleiding of hebt deze net afgerond en je bent klaar voor de volgende stap. Binnen dit informele en kleinschalige kantoor krijg je met de juiste begeleiding van ervaren accountants de kans om je eigen klantenportfolio op te bouwen en te onderhouden. Je kunt jezelf hier in een razend tempo ontwikkelen tot een ware adviseur. Als jij de ambitie hebt om uiteindelijk voor jezelf te beginnen, zit je hier aan het goede adres, want hier krijg jij de mogelijkheid om over een aantal jaar het kantoor over te nemen. Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Jij komt te werken voor een kleinschalig accountantskantoor dat gefocust is op het midden- en kleinbedrijf. Het kantoor is geen traditioneel kantoor maar heeft een omgekeerde piramideopbouw, wat wil zeggen dat ze niet met veel verschillende lagen werken. Het is een laagdrempelig en informele organisatie waar jij jezelf direct thuis zult voelen.

Het kantoorpand is erg modern van binnen en heeft een huiselijke sfeer. Daarnaast is de organisatie erg transparant en er heerst een zogeheten no-nonsense cultuur. De klanten van dit kantoor zijn erg divers en klantcontact staat hier hoog in het vaandel. Je krijgt hier de juiste begeleiding van ervaren AA- en RA-Accountants, zodat jij jezelf in een razend tempo kan ontwikkelen.

Wat ga je doen als Accountant?

Jij bent momenteel bezig met je AA-opleiding of hebt deze net afgerond. Bij dit kantoor ga je aan de slag om je eigen klantenportfolio op te bouwen en een echte adviseur voor jouw klanten te worden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in de toekomst het kantoor over te nemen en als eigen baas verder te gaan. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Opstellen van jaarrekeningen;
  • Verzorgen van diverse fiscale aangiften;
  • Aanspreekpunt van eigen klantengroep;
  • Aandragen van nieuwe klanten;
  • Uitvoeren van samenstelopdrachten.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Afgeronde hbo-opleiding Accountancy;
  • Bezig met AA-opleiding of deze net behaald;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Stressbestendig.

Ons aanbod

Een hele uitdagende kans bij een kleinschalig kantoor waarin jij echt kan groeien. Je mag je eigen klantenportfolio van A tot Z gaan opzetten en beheren en krijgt hierbij de juiste begeleiding van ervaren accountants. Deze no-nonsense organisatie heeft een informele en prettige werksfeer waarin jij jezelf tot een ware adviseur kan ontwikkelen. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een goede reiskostenvergoeding. Je salaris zal liggen tussen de € 2.500,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Ben je enthousiast geworden?

Super! Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Met vragen kun je bij mij, Renata Gimberg, terecht per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Functie

Assistent Accountant

Plaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

03 maart 2021
timerNog 3 dagen over

Recent bekeken