Business Controller

In deze functie krijg je de mogelijkheid om op strategisch niveau mee te denken met de organisatie. Daarnaast zijn er veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan je gebruik maken van de bedrijfsfitness. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een grote zorginstelling in Zuid-Holland met een breed scala aan diensten. In de organisatie zijn ruim 3.500 medewerkers werkzaam en het financiële team bestaat uit 30 man. Er zijn zowel horizontaal als verticaal enorm veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen de organisatie is er een bedrijfsfitness waar jij gebruik van kan maken. De sfeer op kantoor is informeel en er heerst een goede werk-privébalans. Via je werkgever krijg je tevens leuke kortingen op het gebied van musicals, films, hotels en restaurants.

Wat ga je doen als Business Controller?

In deze rol adviseer en ondersteun je de regiodirecteur en het management in de planning- en controllingcyclus. Je bent de sparringpartner voor de regio en je analyseert de kansen en risico’s voor de organisatie. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Beantwoorden van diverse financiële vraagstukken en het opstellen van business cases;
  • Gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen, gebaseerd op bedrijfseconomische analyses;
  • Verzorgen van diverse rapportages waaronder de maandafsluiting;
  • Coördineren van planning- en controllingcyclus;
  • Opstellen van de begroting en managementinformatie.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Afgeronde hbo-opleiding in een bedrijfseconomische richting;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Initiatiefrijk, ondernemend en proactief.

Ons aanbod

Een diverse functie met veel verantwoordelijkheid waar jij op strategisch niveau meedenkt met de organisatie. Zowel horizontaal als verticaal zijn er enorm veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een leuk team van ruim 30 collega’s met een gezellige en informele sfeer op kantoor. Er heerst een goede werk-privébalans binnen de organisatie en daarnaast kan je gebruik maken van de bedrijfsfitness. Verder krijg je korting op diverse uitjes, en kan je gebruikmaken van een voordelige zorgverzekering. Je krijgt 25 vakantiedagen, een dertiende maand en 8,33% vakantiegeld. Je salaris zal liggen tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Met vragen kun je bij mij, Steven Vloemans, terecht per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Functie

Business Controller

Plaats

Regio Rotterdam

Salaris

€4.000 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

12 maart 2021

Recent bekeken